حضرت زهرا (سلام الله علیها) برجسته ترین الگوی جهاد تبیین و روایتگری/ تقلیل فتنه 88 به یک اختلاف سیاسی و انتخاباتی، تحریف تاریخ است
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی گفت: فتنه 88 مقابله جریان حق و باطل بود و تقلیل آن از براندازی، به یک اختلاف سیاسی و انتخاباتی، تحریف تاریخ و تبرئه جریان فتنه داخلی است.

اولین جلسه بزرگداشت حماسه 9 دی صبح امروز سه شنبه 13 آذر 1403 با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف عضو ستاد در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، دکتر علی محمد نائینی رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی در این نشست با تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و تشکر از حسن اعتماد حجت الاسلام والمسلمین موسی پور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: حضرت زهرا(س) برجسته ترین الگوی جهاد تبیین و روایتگری است و شهدای ما همگی از دلدادگان این حضرت بودند و در همه عملیاتها، توسل به حضرت زهرا(س) گرهگشا بود.
وی گفت: هر آنچه امروز از اسلام ناب در اختیار ماست به برکت مجاهدت های حضرت زهرا (سلام الله علیها) برای جلوگیری از فتنه پیچیده و انحرافی بودکه در صدر جهان اسلام به وجود آمده بود.
دکتر نائینی گفت: کارکرد اصلی بزرگداشت حماسه 9 دی، بصیرت افزایی، آگاهی بخشی و بازدارندگی نسبت به فتنه های آینده است.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی گفت: همیشه امکان تکرار فتنه های گذشته با بهانه ها و شکل های جدید وجود دارد و طراحی فتنه هایی که جامعه را از درون دچار تشویش و به هم ریختگی کند، یکی از راهبردهای اصلی دشمن برای ضربه زدن به نظام و ملت ایران است، بنابراین لازم است فتنه ها و بحران های گذشته به طور مستمر مرور و بازخوانی شود و علل ایجاد و راههای برون رفت از آنها مورد بررسی و تحلیل مجدد قرار گیرد تا درس ها و عبرت ها و پیام های آن زنده بماند.
وی با بیان اینکه پیچیده ترین توطئه ها و فتنه ها با هوشمندی و بصیرت خنثی می شود خاطرنشان کرد: پیام حماسه 9 دی، حفظ بصیرت و میثاق با رهبری است.
دکتر نائینی افزود: فتنه 88 یک پوسته و شکل ظاهری داشت که اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری بود ولی واقعیت این است که یک فتنه خطرناک و اقدام تمهید شده برای براندازی نظام بود و متاسفانه عده ای در داخل فریب خوردند و زمینه را برای توطئه دشمنان خارجی فراهم کردند. اما خروش و حضور گسترده مردم در مقابله با فتنه گران در نهم دی ۸۸ ، این روز را به یک حماسه ماندگار و بی بدیل در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل کرد که تحلیل و بررسی ابعاد و زوایای آن هر ساله موجب پیشگیری از فتنه های مشابه در آینده و بازدارندگی و روشنگری و بصیرت افزایی خواهد شد.
وی گفت: امسال 15 سال از آن روز گذشته است و این حرکت بزرگ حماسی همچنان ماندگار ماند و خشم ملت ایران به هتک حرمت ارزشهای اسلامی و انقلابی و پیوند آنان با ولایت حماسه ای را رقم زد که به عنوان یکی از روزهای بزرگ انقلاب اسلامی ثبت شد و جاودانه ماند.
دکتر نائینی خاطرنشان کرد: بهترین توصیف ها را از اهمیت حرکت مردم در حماسه 9 دی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بیان فرموده اند. یکی از فرازهای بیانات ایشان این جملات است که فرمودند:" شما دیدید، فتنه ای به وجود آمد ، کارهایی شد، تلاش هایی شد، آمریکا و انگلیس از فتنه گران دفاع کردند، قدرت های غربی و منافقین و سلطنت طلب ها دفاع کردند، نتیجه چه شد؟ در مقابل همه این اتحاد و اتفاق نامیمون، مردم عزیز و ملت بزرگ ما در روز 9 دی آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد."
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی در ادامه اظهار داشت: جریان فتنه بداند که امروز نیز همان اتحاد و همبستگی وجود دارد و مردم با هوشمندی و توفیق الهی توطئه های پیچیده دشمن را خنثی می کنند.
وی تاکید کرد: فتنه ۸۸ به معنای واقعی، فتنه بود و با شعارهای صد در صد باطل برای فریب مردم طراحی شد. دشمن در این فتنه به براندازی نظام امید بست و با تمام ظرفیت و توان و داشته های خود از این فتنه حمایت کرد و به میدان آمد و این امر را به طور آشکار در اظهارات دولتمردان و سران غربی مشاهده کردیم.
دکتر نائینی اضافه کرد: فتنه 88 مقابله جریان حق و باطل بود و تقلیل آن از براندازی، به یک اختلاف سیاسی و انتخاباتی، تحریف تاریخ و تبرئه جریان فتنه داخلی است و امروز زوایای مختلف آن بیشتر از گذشته آشکار شده است.
وی گفت: کسانی که فتنه ۸۸ را قبول ندارند، نظریه فروپاشی از درون با مدل انقلاب های رنگی را مطالعه کنند. این مدل در ۲۱ کشور جهان طراحی شد و در ۱۷ کشور نظام سیاسی وقت با همین مدل براندازی شد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی ادامه داد : سردمداران غربی به وضوح اعتراف کردند که ما به دنبال پیاده سازی انقلاب رنگی در ایران بودیم. آنان همواره به دنبال بی ثبات سازی کشورهای مقاومت و بی ثبات سازی در ایران هستند و سالگرد حماسه 9 دی فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری است.
دکتر نائینی با اشاره به اینکه دشمنان اسلام در منطقه برای تغییر معادله قدرت دست به هر کاری می زنند گفت: همه این فتنه ها برای متوقف کردن روند قدرت یابی جبهه مقاومت و زمین گیر کردن مردم ایران در داخل کشور است و بی ثبات سازی داخلی و جبهه مقاومت به طور همزمان را در دستور کار دارد.
وی گفت: فتنه امروز در سوریه کاملا آمریکایی و صهیونیستی است و ماهیت آن کاملا تروریستی و تکفیری و تحت حمایت رژیم صهیونیستی است. اما ارتش باتجربه سوریه با کمک جبهه مقاومت محاسبات دشمن را تغییر خواهد داد.
دکتر نائینی اظهار داشت: ظرفیت جبهه مقاومت و سوریه امروز بیشتر از ۵ سال گذشته است. دشمن و فتنه گران باید درس هایی که شهید حاج قاسم سلیمانی در جنگ داعش به آنان داد را به یاد داشته باشند. رژیم صهیونیستی در جنگ غزه شکست خورد و به هیچ یک از اهداف خود نرسید و طبق نظرسنجی اعلام شده ۷۹ درصد از ساکنان سرزمین های اشغالی جنگ غزه را بدون دستاورد ذکر کردند.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی افزود: مردان مقاومت و مردم لبنان، تمام محاسبات رژیم صهیونیستی را تغییر دادند حزب الله با وجود خسارت های مختلف به سرعت احیا شد و پیروز جنگ بود چرا که قلب ها و اراده هایی که در مقابل رژیم کودک کش اسرائیل قرار گرفته و مقاومت می کنند، بسیار مستحکم تر و قوی تر هستند.
وی تاکید کرد: روز نهم دی یک روز تاریخی جریان ساز و آگاهی بخش برای همیشه است و عبرت ها و درس های زیادی در خود دارد که نیازمند تبیین، تشریح و بازخوانی است. بزرگداشت این روز موجب پیشگیری و مقابله با فتنه های آتی خواهد شد و ما را توانمندتر خواهد کرد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی یادآور شد: لازم است با تدبیر و همکاری همه دستگاهها و مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سراسر کشور، برنامه های مفید و اثربخشی برای این مناسبت که ایام بصیرت افزایی و میثاق دوباره با ولایت است ، طراحی و اجرایی گردد و در طراحی این برنامه ها، مخاطب قرار دادن نسل های جدید که با فتنه های گذشته بیگانه هستند، باید مورد توجه قرار گرفته و در کنار برنامه های تبیینی، مراسم میدانی نیز درنظر گرفته شود.
وی از اعضای جلسه و نمایندگان دستگاههای مختلف خواست پیشنهادات و ظرفیت های خود را در خصوص این مناسبت عنوان کنند.
در ادامه اعضای جلسه برنامه ها و پیشنهادات دستگاه و نهاد متبوع خود را بیان کردند و بر اهمیت روشنگری و ابهام زدایی و روایتگری درست و گفتگوی شفاف و صادقانه با نسل جوان و ایجاد همگرایی در جامعه و همچنین تولید محتوا و انتشار در فضای مجازی، متناسب با ادراک و سلیقه مخاطبان و اقشار مختلف جامعه تاکید کردند.